Гiдра корупцii

Гідра  корупції  -  саме у владі.
Проти  народу  скоїла  зраду.
Суд, прокурори  підвладні  наказам
Перших  осіб, діють злочини разом.

Скільки  ж  терпіти  безчинство, свавілля.
Дуже  цікаво,  чи  є  в світі  зілля,
Щоби  зцілити  ці  душі  продажні,
Вирвати  пазуру  їх   епатажну .

Гальма  відсутні, швидкість  шалена.
Завжди  в дорозі  їм  світло «зелене»!
Статки  нарощують: мало  все, мало!
Темні  часи в  Україні настали!

Крим  віддали, а  Донбас  у вогні!
Скільки  загиблих в  злочинній  війні?
Другий  майдан  нам не дав результату.
Бідний  народ став ще більше страждати!

Ціни  страшні, вже субсидій  немає.
Ситий  голодному  все  дошкуляє.
Плаче  народ і сміється  нервово!
Вже  розлучатися  люди  готові.

Треба ж було, так усе  занедбати!
Кличуть до себе пройдисвітів грати!
Вибори – тільки  у них і спасіння.
Може, дійдЕмо  ми  до розуміння.

Очі  відкрийте, йдучи  з бюлетенем.
Думайте, друзі, про  власні  кишені!

08.06.2018


Рецензии