СЪТО ОО - РА АЗ!!!

ЛУЧЕ НИЕ(ОО) -  ТЪВЕ ЕР ДИ!!!(Т)...        (ТО ОО)

   -  Ии иИ - СЪВЯ Яя ЗЬ!!!... -                (СЪ)

СЪТО ОО - РА АЗ!!!...

   -  АЗ Ыы  - СЪВЕ Ее ТА!!!(РА)...           (РА АЗ)

   -  КЪРУ ТЯ ЯСЬ!!!... -       (РА Аа ЗЪ)

ПО ОО -   СЪПИ РА Аа ЛИ Ии!!!...

   -  НЕ СУ УТ - ОБ РА Аа ЗА Аа!!!... -             (ДЕ ЕНЬ)

СЪТО - Яя - ЧА АЯ  -  ВО ОЛ НА Аа!!!...

   -  ЗА Аа - Ии иИ - За аА!!!... -                (ЗА А Р А АЗ)


      ЗА

   


Рецензии