Лунаe пiсня одкровенням
Лунає пісня одкровенням,-
Дарунок долі і небес,
Палке, не стримане натхнення,
Одне з прикрасніших чудес.
Яскравий, голос дивовижний,
Відсутність поетичних вад,
Неначе птах незримий ніжно
Співає з серцем разом, влад.
Зникали нотки металеві,
Уста вже майже шепотять,
Вставала тиша кришталева,-
Про сокровене не кричать.
Так впевнено і непомітно
Торкалась пісня душ, сердець,
І так охоче і привітно
Їй слави віддали вінець.
Свидетельство о публикации №118060803067