Надеюсь
Сміється сонечко грайливо,
Черешня мріє під вікном,
Веселий вітер пустотливо
Куйовдить чуба над чолом.
А я довірливо надіюсь,
Що разом з сонцем і теплом
Здійсняться наші кращі мрії
Про мир. достаток і добро.
2018р.
Свидетельство о публикации №118060802087
Сабрина Ларина 08.06.2018 21:45 Заявить о нарушении