Магчыма

Магчыма, трэба было правалiцца  ў пекла,
трацiць сорам, падаць, гарэць.
Трэба было нарадзіцца ў Сiэтле,
Каб цябе ў жыццi не сустрэць.

Каб не сустрэць  твой велічны позірк,
Каб не думаць, не марыць, не сніць.
Лепш  адчуваць ад цябе дробны козыт,
Чым…
Мілы, лепш мне зусім не жыць.
 
04.06.18


Рецензии