Уж на коня садятся внуки-Чацкие...

05062018 1802

 
   Она состарилась, а Чацкий - состоялся
 
 
   А что - состарившийся Чацкий?
 
   Состарившийся Чацкий - рубит по-козацки,
   Ведя заведомо просратую войну.
 
   Предав Петра?
 
   Он посягнул на "трубку, лошадь и жену"
 
 
   Уж на коня садятся - внуки-Чацкие,
   И я учу их рубке по-козацки
 
 
   Близький, так званий, Схід, далекий світ...
 
   Чужого кошу кошовий...
 
   На ваше запрошеннячко згодився...
 
 
   Хоч оковитої налийте!
 
   Чи я до вас даремно ноги бив?
 
   Тієї аква віти, з стиглих фіг, що за півлітри -
   Півцарства віддаси, чи - півдуші




Рецензии