Головний персонаж
Хто ж він такий, швидкоплинний для нас?
Може зимовий чи літній пейзаж?!
Ні! Це неспинний, крокуючий час.
Рани лікує, не так вже болять.
Може привести навіть до тями.
Діла йому нема до проклять.
Здатний стирати в’їдливі плями.
Згадку про смерть заспокоює час.
Щастя наблизить,радісну звістку.
Настрою хвиля зміниться враз:
Знову життя набирається змісту.
Він у житті головний персонаж:
Все віддаляється, плине наш час.
Зрілістю хутко поповнить багаж.
Любить сюрпризи нести повсякчас.
Наче осяяний зрілістю птах,
Стрімко летить у роки і віки!
Тільки не знає зворотній він шлях.
Так не буває, щоби навпаки.
Всі ми підвладні йому навіки.
Вічні у небі лиш світять зірки!
05.06.2018
Свидетельство о публикации №118060505821