Цъах арты судзын...

Цъах арты судзын аз фыр уарзтай.
Ма уд куы нал ары анцой.
Заххыл да не ссардтон хъыгаган.
Арвты та да кам агурон?

Ма сар куы сдзагъал и бынтондар.
Ана Дау царды талаен най.
Куыд цардтан афтамай ныронг дар?
Куыд цардта ды ана манай?


Рецензии