Творча стежина

Розпач  і  туга – змарнований час .
Відлік  збагнути  його  неможливо.
Бідкаюсь  в  злиднях  щодня,  повсякчас.
Втрат  було  надто  багато  журливих.

Де  ж  та  осяяна  зоряна  мить?
Важко відчути свою неспроможність.
Тяжко, нестерпно  серденько болить.
Це  зрозуміє  далеко  не кожний.

Наче  завіса нічна пролягла.
Смуток  в  думках, відганяю  тривогу.
Творчу  стежину  я, мабуть, знайшла.
Нею  крокую й  віддячую  Богу!

04.06.2018


Рецензии