After all, thAnks - is everything! to ML
From my submission, without me,
Where with mayor sad and banal
For half an hour shoot the breeze.
You have fulfilled some of my wishes
And even flied to Petersburg,
But then an arab boy from Syrian
Voice sang and just broke up my route.
But I broke through Sibur-Arena
On Friday - books - I bought them all!
But you gave autographs with greetings -
On Saturday. With thunderstorm.
I brought your books at home, was reading,
I watched Congress, under the rain.
You are warm, bright, like a redeemer.
Mashiach may be? Yet we wait.
And that is how two sacred minutes
Dug a big tunnel in my heart.
And in the morning - what a feeling
When the whole world as beast is quiet.
As any beast in front of storming,
And thanks - takes it out if me!
Like dust is swept by rainy water.
After all , thAAAnks - is everything!
***
Я помню, как ты съездил в Хайфу:
С моей подачи, без меня,
Там с мэром грустным и банальным
Трепался где-то полчаса.
Ты исполнял мои желанья
И даже в Питер прилетел,
Но как назло - арабский мальчик
В Сирийском голосе запел.
Я прорвалась в Сибур-Арену!
Я в пятницу - скупила всё!
Но ты автографы с приветом -
В субботу раздавал. С грозой.
А я читала дома книги,
Конгресс смотрела, под дождём.
Ты - теплый, светлый, как спаситель.
Машиах может быть? Ведь ждём.
Так две священные минуты
На сердце вырыли туннель.
Какое чувство в это утро
Когда весь мир молчит как зверь.
Как зверь любой - перед грозою.
И благодарностью - снесло!
Как сор - водою дождевою,
Ведь благодАААрность - это ВСЁ!
Свидетельство о публикации №118060403909