Тост для кохано

В твоїх чудових, іскристих очах
Я бачу своє відображення
І умить відступає скромний страх,
Ти створюєш на мене враження.
Так добре мені зараз з тобою,
І я плаваю в млості спокою,
Всі почуття потекли рікою.
Так давай ми вип'ємо з тобою
За наших сердець єдине злиття,
За це неземне наше почуття!


Рецензии