While the Lilly William Blake
Ягня пригляне грізнорого
Най у Лілії квіт крізь Любов розсвітає
Без шипа без грози лиш красою сіяє
Троянд окрас шипи розгорне
Ягня пригляне грізнорого
Най у Лілії квіт крізь Любов розсвітає
Без шипа без грози лиш красою сіяє
1983
The modest Rose puts forth a thorn
The humble Sheep a threating horn
While the Lilly white shall in Love delight
Nor a thorn nor a threat stain her beauty bright
Свидетельство о публикации №118060308433