Does the Eagle know William Blake
Чи в КротА запитатися знов?
Може Мудрість вміститися в срібний клейнОд,
Чи в злотій чаші Любов?
1983
Does the Eagle know what is in the pit
Or wilt thou go ask the Mole?
Can Wisdom be put in a silver rod
Or Love in a golden bowl?
на Фото «Голова Уильяма Блейка» ДжеймсДеВилль.
прижизненная маска(гипс)
сентябрь 1823 год
Свидетельство о публикации №118060308047