Тебе називали щасливою

                М.

Тебе називали щасливою.
Дивилися заздрісно вслід.
Твоєю ходою сміливою
дражнились хлопчиськи всіх літ.

Казали: життя в неї склалося.
Казали: у неї все є.
У відповідь ти усміхалася,
та думала потай своє:

що зовнішнє – завжди оманливе,
що усмішка – заздрощам щит,
що хочеться чути: "Коханая",
як серце сльозами дощить...


Рецензии