37. Чека Батькiвщина нас Небесна! Пiсня

Чекає Батьківщина нас Небесна!
Чекає нас чудовий гарний край!
На арфах грають ангели небесні
І пісня та летить у синю даль!

            Приспів:
    І душою я лину до неба,
    Моє серце любов"ю горить
    І нічого мені вже не треба,
    Всі думки мої з Богом в цю мить,
   А крізь хмари Господнії очі
   Мене бачать у цій далині,
   Я молитву шепчу: "О мій Отче!
   Хочу бути з Тобою всі дні!"

              2
В небеснім тім краю немає ночі,
А сяйво йде від Божого лиця
І світяться любов"ю добрі очі
Христа Ісуса і Його Отця!

              3
Небачило краси такої око,
Яку приготував нам наш Творець!
І хто цінує істину високо,
Тому Ісус Христос вручить вінець!

\\\\\\\\\\\\ПРОІГРАШ\\\\\\\\\\\\

               4
І серце моє дякувати хоче,
Хвала хай не змовкає на вустах!
В піснях Тебе я славитиму, Отче,
І на землі і в Вічних небесах!

             1.06.2018.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Слухайте на ОК, ВК, ФЕЙСБУЦІ.


Рецензии
Страна Любви зовёт вернутся
нас в Дом родной чтоб с Богом быть
мы потеряли во грехе всё
но нас Отец в Любви простил
благодари дитя ты Бога
за все всегда благодари
открыт нам путь Домой идем мы
в Любовь Отца в наш Вечный мир...

Слава-Блудный Сын   04.06.2018 18:11     Заявить о нарушении
Спасибо за чудесное пожелание!
С Христианской любовью!

Ганна Горбатюк   05.06.2018 13:27   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.