Метро
Рідна ласкава моя
Може й не встигну я проклятий
Очі побачить твої
Пройде як нічого не було
Ніяке-ніяке життя
Тебе не знайду не зустріну
В залізну заплетусь косу
Якою ти є не побачу
Ти їдеш в метро як і я
Підземна між нами дорога
Підземна любове моя
1988
картина Кушаков Алишер
Свидетельство о публикации №118060206052