Вiдокремленiсть садiв

О  урочиста  відокремленість  садів
Чомусь  дівочий  погляд  нагадає
Розтуленим  губам  дає  тепло  і
Прохолоду  шовком  покриває
Під  шелест  плаття  листя  і  трави

Забуті  стежки незабуті  хвилі
Ховає  квіти  в  той  самий  туман
Сідає  сонце  в  сад 
Стає  темніти
Над  всім  широкий  зголуббий  ллимманн

1984


Рецензии