Отрава
Очі не мої
Моя отрава
Мій червоний погляд
Затерплі пальці
О гіркий твій цвіт
Мій світ притрушує й
Все тоне в твоїм танці
У спухлі губи
Шепчу в шелест слів
Не зачерпну
Тобою зняту хвилю
Іду на дно
Запалений батіг
Куняю в зливу в
Розмерфеленій білизні
Закам’янію трісну і шубовсть
Лишаю слід
Не залишаю
Краю
Знайду
До тебе фіртку і
Прийду
Бо моє серце б’ється за тобою
1985
Свидетельство о публикации №118060204899