Пора

Пора  вже  йти
Слова  вже склались
Все  розумію
Чую  сміх

Забава  ясна
Як  ніколи
Нікого  далі
Всі  без  всіх

Порожній  смуток
Все  недійсне
І  навіть  більше
Слів  нема

Лише  зупинка
За обійстям
Без  всього вартого
В  сю  ніч

Пора  вже  йти
Шукати  знову
Така  вже гра
Не  чую  сміх

1984


Рецензии