До зустрiчi з тобою я - нiма...

До зустрічі з тобою я – німа...
Німа... Була... До зустрічі з тобою.
Не вірила, що можна жить любов'ю,
бо ще не закохалася сама.

З'явився ти... І ось лише тоді
прийшли слова незнані, невідомі.
Я промовляю їх – не знаю втоми –
слова нові, яскраві, молоді.

З тобою я позбулась німоти –
жіночої ганебної хвороби,
коли сказать "люблю" не робиш спроби
і нікому шепнуть "коханий – ти..."


Рецензии