Спiши

12.12.2016
Спіши, щоб  залишити по собі перлини добрих справ,
Спіши!Якщо не встиг ти це зробить – чи ти тут існував?
Чи хтось згадає, що ти був, як ти любив життя
І не дасть ради в справі цій спізніле каяття
Тому спіши, спіши, спіши – бо час, наче вода,
Яка нестримно нас несе рікою забуття.


Рецензии