Погляну в очi небесам...

Погляну в очі небесам -
" Пробач, - скажу, провини...
Подай любові, ласки нам,
В серце, прийди, людини!

Дай Світла і помилуй нас,
Розкрий, сліпим, нам очі...
Будь поруч з нами кожний час,
Повчай нас дні і ночі.

Зціли, очисти, захисти
І відведи ненастя...
Молю, мій Господе, прости,
Даруй покій і щастя!

До Свого Слова наверни,
На вірную стежину...
Мир Україні поверни,
Безгрішний, Божий Сину! "


Рецензии