Все мине...

Ще зустрінемось, люба моя сторона -
Загадкове Полісся, привітне.
Хоч настала недобра година, сумна -
Все мине... Знов Вкраїна розквітне!

Все мине... Відійде те прокляття від нас
І зоставить людей, те, ненастя...
Надійде та хвилина, той день і той час -
Подарує Господь, тобі, щастя!

Віджене назавжди, Божий Син, сатану,
Щезне страшна, лихая недоля...
І забудуть навік, твої, діти війну -
Посміхнеться, з Небес, тобі доля!

                2017 рік


Рецензии
Всё станет на свои места...
С теплом, Леонид!

Шитт Леонид   30.05.2018 11:49     Заявить о нарушении
Спасибо огромное, Леонид. Господь милостивый. Не даст погибнуть. С теплом и ув.

Раиса Андрейчук   30.05.2018 11:54   Заявить о нарушении