Не мiняй мiсцями

Коли жила у нас любов
І ми були молодші
Була інакша навіть кров
І сни були солодші

Багато чого ми не встигли
Багато загубили
Багато в чому ми застигли
Ще більше запустили

Але ми зараз... Є і тут
Ми завтра і сьогодні
Шукаєм круглий "тіпа" кут
Але в душі холодні

Тож не руйнуйте після нас
Тих музик з почуттями
Коли вже любиш ...і  не раз
То не міняй місцями


Рецензии