Струм життя

   
  Коли б я мавкою з"явилась на св!т ,
  Занурилась би  у липовий цв!т  !
  Липа розк!шна подруга мен!,
  Дуже я хочу тулитись к тоб!.   
       
  Гар просякнула леген! тво!,   
  Та корен! силу п"ють !з земл! .
  Годуэ тебе т!льки р!дна земля,
  1 ось чому ми,липа,р!дня !
 
  Зр!л!сть весняна пахне,як мед,
  Взимку тебе укрива б!лий сн!г.
  Прошу тебе,не завмирай,
  Струм сво!х сок!в не припиняй !


Рецензии