Лыжницы в горах

Rain never
seems to stop

 In brain they left
 Black-entries
 of the Maya

 -  Чукотка - видел  -   носом то в сугроб-  ъ
 -  М-ы  , славно- Господу ,  до
разлагаем 

 They never now  right to Rightъ
My Excellence

 forgime
- it's only talk abt Tale
 
  Какие майнцы  ?
  дорждь ссыпанул о снег

  -  Простите 
Англии
  всего  ,  простимо
   


Рецензии