Невгамовний поет

Спокусливий потяг писати щоночі.
І  маю  я  швидко  здолати  його.
Від  втоми  болять, закриваються очі.
Сон  кличе, стискаюсь  від впливу того.

Та  тільки  окремі  слова  у рядочки
Нестримно спішать та ще й риму плетуть.
Не хочуть стояти покірно в куточку.
Місцями міняючись, змінюють суть.

А  марево ночі подразнює, кличе!
Та  треба  останній  закрити  куплет.
Згортай  віршування, почуй, чоловіче!
Та крапку  вже став, невгамовний поет!

26.05.2018




Рецензии