Любiть i для...

Любіть всіх тих, хто з вами поряд
Любіть усіх, хто знає вас
Любіть той справжній, чесний погляд
Що в певну мить... і в певний час

Любіть усіх, хто з вами опліч
Хто з вами разом вже давно
Хто сам прийде завжди на поміч
Любіть, кому не все рівно

Любіть, хто разом спить в подушках
Кого кохаєте, любіть
Кому ви шепчете на вушко
Про почуття усіх суцвіть

Батьків любіть... і найсильніше
Любіть їх дні і їх слова
Ви бережіть їх наймиліших
Бо вам без них в душі біда

Любіть те небо, що над вами
Любіть квітки, річки, поля
Любіть усе, що сталось з вами
Любіть для себе...
Любіть і для...


Рецензии