Сталинизм и...
Хочемо ми того, чи ні, але історичне питання про сенс сталінських репресій, їх вплив на культурно-ідеологічні складові життя української нації, є актуальним і сьогодні. Тому відслідкувати розбіжності між історико-культурними парадигмами народу України до більшовиків і після „Завершення в цілому встановлення соціалізму” для того, щоби зрозуміти, чому саме, під дією яких факторів відбувся той злам – є нагальною потребою. Червоний меч більше не повинен нависнути ані над Україною, ані над будь-якою іншою державою у світі. Коммон бейбі лайт май файє... Коммон бейбі лайт май фай. смоу пана йоу дивись на небо, кури ганджі, чи розумієш ти мого плану, синку, це файно, звичайно!.. Дідько! Я зазирнув тобі в очі, там хіп, хоп, стукав, вибухнув, намагався видертись назовні, але під собою я бачу лише сірі калюжі, не розгубившись, я зібрався, підікрався, МАССА, МАССА!!!..
У кроквах билась птаха, чорна заздрість, сама себе боїться
20 мая 2011
Свидетельство о публикации №118052609323