Гiмн хiмiкiв
Ми народились, щоб усе розлити,
А що не ллється – висипати враз.
І хімію ми будемо любити, -
Вона цікава кожному із нас.
Приспів:
Все вище і вище, і вище
Завжди налаштовані йти.
Ще крок, і стаємо ми ближче
До здійснення мрії-мети.
Ми сірководнем нежить лікували,
До тями нас приводив аміак…
Лише єдине не практикували –
Перевіряти розчини на смак.
(Приспів)
Бронежилети наші – це халати,
Сліди від куль – це плями, що на них.
Та звично вже для нас ризикувати.
Нелегкий шлях до успіхів нових.
(Приспів)
Нерівня ми психологам-піжонам,
Як і студентам іноземних мов,
Ні фізрукам, чий графік «напряжённый»
До саркастичних нас веде розмов.
(Приспів)
Хоч сесія для нас – стихійне лихо,
І, як солдатам, треба «автомат»
Усе пройдемо стримано і тихо,
Не повернувши голову назад…
(Приспів)
Свидетельство о публикации №118052509355