Твоiй Волi вклоняeмось, низько

Визнаєм, любий Христе, вину -
Зло до ближнього і до сусіда...
Припини цю, прокляту, війну!
Хай недоля далеко, десь, піде.

Хай не буде чумі вороття,
Вибач, Христе, неправду і зради...
Дай Вкраїні спокійне життя,
Діточок, всіх, майбутнього ради!

Дай їй миру, цвітіння, добра,
Твоїй Волі вклоняємось, низько...
Честь, подяка Тобі і хвала
І матусі Твоїй, що так близько

До сердець, наших, вірних Тобі,
До усього всесвітнього люду...
Чесній Діві небес і землі -
Преблагій, Препрославленій всюди.

Що Тебе породила на світ,
Ради нашого, грішних, спасіння...
Відведи Україну від бід,
Щоб щасливим було покоління!


Рецензии