Ми стiльки написали з ним пiсень

Ми стільки написали з ним пісень –
не вдасться і за рік переспівати.
Писати пісню – наче покохати
і клястися в любові день у день.

У нас – все стане піснею, усе:
і сніг, і дощ, і вечір, і світанок.
Одна безсонна ніч – і ось на ранок
лунає найновіша із пісень.

Слова диктує віковічний брук.
Мелодію скрипить старенька брама.
Нашіптують пісні будинки-храми –
і ми зі Львовом пишем щастя звук...


Рецензии