Шел Сильверстин Ранняя птичка

Если ты птичка – вставай до зари,
И червяка на завтрак лови.
Если ты птичка – вставай до зари,
А коли червяк – так подольше ты спи.


EARLY BIRD
by Shel Silverstein

Oh, if you're a bird, be an early bird
And catch the worm for your breakfast plate.
If you're a bird, be an early bird—
But if you're a worm, sleep late.


Рецензии