Менi здавалось, поверну минуле. Танго-кава

1.
Мені здавалось, поверну
минуле – поглядом і словом.
Жадав повернення любові –
хоча б на мить, на мить одну.

Приспів:
А минуле із тіні
не докличешся словом.
Очі – все такі ж сині.
Та уже – без любові.

2.
Я все одразу зрозумів,
і серце стишилось одразу,
та жодним словом не образив,
лиш про кохання говорив.

Приспів:
Та минуле із тіні
не докличешся словом.
Очі – все такі ж сині.
Та уже – без любові.

3.
Ми не зустрінемося знов.
На каву не покличу більше.
Можливо, просто добрим віршем
моя увічниться любов.

Приспів:
А минуле із тіні
не докличешся словом.
Очі – все такі ж сині.
Та уже – без любові.


Рецензии