Родина
" Родина, рід: які слова
святі,
Вони потрібні кожному в
житті,
Бо всі ми з вами ніжні
гілочки
На дереві, що вже стоїть
віки.
Це дерево – наш славний
родовід,
Це батько, матір, прадід
твій та дід... "
Найщасливіша я в світі дитина
Бо маю сім'ю, бо маю родину,
Я маю матусю, вона як калина
Завжди чарівна і завжди єдина.
Вона і без слів мене розуміє
І словом і ділом навчити зуміє,
Хоч я непокірною трохи буваю
Та все ж, вона ніжно мене обіймає.
Ще є в мене братик, бешкетник буває
Але він завжди мені захищає,
Хоч менший, на трішки, але не зважає
І часто себе дорослим вважає.
Ще є і бабусі і є дідусі
Дядечки, тітоньки, рідні усі,
Свою я родину дуже люблю
І щастя у Бога для неї прошу.
Свидетельство о публикации №118052402364