Ранок
Промінь сонця виринає
У ранковій тиші,
Соловейко вже співає
В своєму узліссі.
Залишись, постій, послухай
І подивися-
Усе славить свого Бога
Йому поклонися.
В синім небі так високо
Цей спів лунає,
І до Бога, до самого,
Земля промовляє.
А на небі любо, любо
Анголи співають,
І земля, і небо
Творця величають!
03-11-2018
Свидетельство о публикации №118052202129