Дякую

Я дякую усім...
За те, що відчуваю
За те, що гріє душу і свербить
Я дякую за те, що я не знаю
Я дякую за те, що ще болить

За сміх і сльози, вчора ще пролиті
Я дякую за різні кольори
За трави, ще росою не политі
За те, що ще льє дощ нас із гори

За спогади лукаві і прозорі
Дороги, що бували і вузькі
За небо, і за всі яскраві зорі
Що часто я рахую в свому сні

Я дякую за радість, що траплялась
За мир, той, що лікує нам серця
Яка б емоція з життя не відірвалась
Усе сплюсується...у ліміті життя

За все, що так стається ненароком
За рими, чисту прозу і вірші
За чашку з молоком, чи свіжим соком
Спасибі! Бо важливо це мені....


Рецензии