Майже прощання

Травню сонячно-розхристаний!
Почуттів невтримним вітром,
В солов’ях нічних невиспаний,
Мчиш на зустріч з моїм літом.

Трав смарагдовими трунками,
Розквіту шаленством ніжним,
Громовиць рясних дарунками,
Часом сподівань наріжним.

Зріють краплі днів нектарами  –
Мед травневий – рай бджолиний.
Цвіт акацій пахне чарами,
Пух кружляє тополиний.

Вже весна в прощанні світлому
Виціловує природу,
Віддає буянню літньому
Травень ліс, поля і води.


Рецензии