La Vita

Бурхливими оплесками життя течеєю ...
зашореною
........поза
...........рамками
..............українського
....................суспільства,

йдеш ти світом La Vita, Hasta la Vista
приборкуючи
........Тих, хто не тримав й частки
.....................Волі намиста.

Навмисно когось провокуєшь та плачишь
Відносно життя та кохання , а донечки
Своїми очами з плеча твого бачать
Як Світ повертається від темряви Сонечком.

І може не всі в українських широтах
спілкуються широ,зашореним поглядом.
Але ти як кремень, La Vita-  la Vista
Від музи, що грає життям як по нотах...


Рецензии