Руба про кохання

Ангели звуть це насолодою,
Чорти мукою і перешкодою,
А земні люди любов'ю це звуть
І втішаются як нагородою.
+ + +
Без любові жити неможливо -
Це у нашому житті важливо.
Тому всім людям і любов дана,
Щоб жити у любові щасливо.
+ + +
Нерозділене кохання не лютує
І людині життя воно не руйнує,
А полюбити ще раз не заважає,
Можливо для того воно і існуе.
+ + +
Була без радості любов на початку,
Потім зрад закрутилося коліщатко,
Але і в цьому теж є величезний плюс:
Про свою розлуку будем мати згадку.
+ + +
Кохання таке буває,
Яке перепон не знає
І для образ і ревнощів
Простору не залишає.
+ + +
Добре любити коханням важливим,
Почуттям віддаватися бурливим,
Це більше,ніж бути просто багатим,
Це значить бути назавжди щасливим.
+ + +
Ось так влаштовано завзято:
У любові сказу багато.
Але і в божевіллі завжди
Є й розуму небагато.
+ + +
У любові завжди сильніший той,
Хто менше любить і вже герой,
Але все ж ще один сильніше є,
Хто лише любити себе дає.
+ + +
Наполеон вже з дитинства прорік,
Що з кохання один лише відтік,
У любові одна перемога
Це швидше пуститися на утік.


Рецензии