Reminiscense

Грізно уночі січень лютував,
Заметіллю дихав та хрипів вітрами.
У віконце наше місяць заглядав
Масляними жовтими очами.

Він дививсь на мене як дивився ти:
З пристрастю і з ніжністю мімози,
Загляда в мій світ туги і самоти,
Де ріки щастя перелились в слози.

Сh:
My words and my mind were apart,
Those night you came into my heart,
Your eyes, your hands, reminiscence,
Those night was like sunshine brilliancе.

Тихо до рання січень ущухав,
Вітри брав назад свої холодні, злісні.
Ти мені востаннє тоді казав
Милі слова несумісні.

Похилилась тополя, верба зажурилась,
А серце моє вже десь за морями.
І знову троянда снігом укрилась
Та кричала в нічь до нестями.
Сh:
My words and my mind were apart,
Those night you came into my heart,
Your eyes, your hands, reminiscence,
Those night was like sunshine brilliancе.


Рецензии