***

               
 Про шпигунів*

   Прокинувся Миколо й баче із рушницей жінку.
  -Ти що, дурна вже зовсім, га? Ти що на мене цю рушницю наставляєш?-
   -Заткнися вже, шпигун проклятий-, каже жінка Зінка.
  -Попався, гад, такий! Бо у вісні ти, падло, по російські розмовляєш. -

Про права.*

  -Прочь москалей! Мы европейцы! Не Эсесеровские лузеры!
   Ура! Даешь нам право жопы мыть калеченым в Евросоюзе!-


Рецензии