Стрикулист-

                -(Для Вовы)-
-""Кто смеется
           Страшно
             Так?!-
""ха!-ха!-ха!-
Да-ха!-ха!-ха!?'""
-Не пугайся,-
  Не страшись-
Это просто-
 Стрикулист!
-А всякого там-
Стрикулиста-
Тебе бояться
Просто-
        Стыдно!


Рецензии