Этюд

Лечу понад життям двокрилим птахом,
Все  доганяю пройдені літа…
Огорнута людським великим страхом,
Та малиніють в усмішці вуста.

Хоча б не впасти в безвість полинову,
Щоб в леті не осіклося крило…
Між хмар знайти посріблену підкову,
Й у чисте кинуть правди джерело.

Хоча б гроза страшна не наздогнала,
І в леті не спітніло щоб чоло.
З поезією муза нас з’єднала,
А сонце в коси рими заплело…

Не дай же, Бог, спіткнутися у леті,
Щоб не ослабло втомлене крило.
В рядочку кожнім, кожному куплеті
Хай б’ється  чисте, мудре джерело. 


Рецензии