Авжеж

Як ся маєш, комісаре?
Мабуть, не даремно
Знов Європою примара
Вештається...
            Певно

Наблукаюсь досхочу я
Й досхочу наплачусь;
Бо кого тут не почуєш,-
Казацької вдачі.

Всі є білі та пухнасті,
Ангел, чи не кожний.
Всі бажають людям щастя,
Борони нас, Боже.

Всі про себе думку мають
Файну...і до речі
Додають,- коли ж сконає
Корінь ворожнечі?..

Де кати?.. Де біси кляті?..
Світлі всі та чисті.
Дай Бог вашому теляті
Лишень вовка з'їсти.

Б'ють?..Та тож поодинокі
Випадки...Хіба що
Хлопці лад наводять, поки
Цвинтар захаращен.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.