Вiдображення

Дивлюсь на відображення в люстерко, -
невже воно є тим, ким є і я?!
«Оце, ти, насмішило, фантазерко,
скажи, що носиш ще й моє ім’я!»

Та відображення дивилось пильно,
впізнало, певно, у собі мене.
І хоче нас з’єднати воєдино,
без мене і секунди не мине.

Кивнула мовчки, бо й сама впізнала.
Роки-роки, сніги, мов, повесні
розтанули. Їх завжди буде мало…
Й всміхнулось відображення мені.


Рецензии