9 травня
Наче мертві нам знак подають,
Що загинули там, на війні,
Нам , живим, що сьогодні живуть.
Вітер гІлля схиля до землі...
Це природа вклоняється їм,
Що загинули там, на війні,
Мир здобувши нащадкам своїм.
9.05.2018
Свидетельство о публикации №118051803798