***

 В лифте*

   -Диспетчер! В лифте я застрял! И света нет, а я же не сова!-
   -ЯкщО ви розмовляєте зі мною українською, натисніть кнопку там -один, 
    вона  жовто - блакитна там одна.
  ЯкщО ви розмовляєте російською, то натискайте  - два.   
   Тот нажимает кнопку  с цифрой - два.
   -Так що, застряв таки москалику в українському ліфті? Нажрешся там
    тепер гімна!-

                Про газ*

   -Нікому ми за гас платити вже не будемо. Достатньо вже ганьби!
   Бо в Україні не російський гас, а він іде з якоїсь там труби!-


Рецензии