В зав - на русском визави

Торкаюсь тебе лагідно губами,
Пробуджую твоє Кохання я словами.
Тримаю твою руку у руці.
Ти от мене, прохаю, не біжи.

Долонь в долонь, с тобою - візаві.
Ти не кажи Коханню "ні".
Нехай між нами тількі світ,
Та бузку молодого цвіт!
                16.05.2018 г.


Рецензии