просто писати так як волошка...

*   *   *


                Слову-Христу присвячується

просто писати
так – як волошка і мак
треба іти в жита
треба жити в житах...

п’є голубінь жита
гладиш мене просто так!
любиш мене просто так

14.05.2018


Рецензии